Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na www.lakodoleka.com koj vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog zdravstvenog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge www.lakodoleka.com. Korišćenjem bilo kog dela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Zdravstveni portal www.lakodoleka.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava www.lakodoleka.com i podložno je tužbi.

Portal www.lakodoleka.com zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Portal www.lakodoleka.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice.

Sve sadržaje www.lakodoleka.com koristite na sopstvenu odgovornost, www.lakodoleka.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.